Nyheder

Flyd til Klassisk af Arvo Pärt!

En af deltagerne nævnte: "Musikken gjorde mig rolig, min krop var overladt til musikkens toner, til tonerne af Arvo Pärt. Det var en sanselig oplevelse i højklasse, hvor tonerne fik en anden lyd, men man lå i vandet..."

Læs mere
Velkommen til TEMPO!

Byens nyoprettede ungeudvalg er klar!

Læs mere
Motiverende Idrætsmiljøer

Bestyrelsen ønsker hele tiden at forny sig, at skabe glæde, motivation og en god trivsel i vores klub - men hvordan gør man det?  Vi har tidligere på ugen været på workshop med DGI Sydøstjyllands foreningsudvikler til en spændende og praksisnær workshop om - MOTIVERENDE IDRÆTSMILJØER - 

Læs mere
Foreningsforum 2024

Vi får altid en masse inspiration med hjem til foreningsarbejdet i Thyregod, når Vejle kommune, Folkeoplysningsudvalget i Vejle, Vejle idrætsråd og DGI inviterer til Foreningsforum.

Læs mere
Svøm ud-dag

Officiel svøm ud-dag blev hermed markeret! Det var en våd, men god oplevelse! Ses vi til åbent vand-sæsonen, første mandag i juni??

Læs mere
Årsmøde - SVØM Danmark - 2024

Årsmøde, generalforsamling, workshops, dialogmøder og festmiddag!

Læs mere
Frivillighedsnetværksmøde

Repræsentanter fra svømmeklubben har i denne uge været med i noget helt nyt! Vi har deltaget i Vejle Kommunes første frivillighedsnetværk! Og det var en succes!

Læs mere
Årsmøde - Region Syd - 2024

Vi har været delegerede ved SvømDanmarks årsmøde i Region Syddanmark. Her var en masse klubber samlet til en opsummering af året og vi lagde de første brikker til det nye år.

Læs mere
Nye Aqua Bikes

Så har vi modtaget de nye aqua bikes ...

Læs mere
Svømmeskolenetværksmøde i Nyborg

Traditionen tro var repræsentanter fra klubben draget til Nyborg, for at deltage i DGI's svømmeskolenetværksmøde.

Læs mere
Vi støtter lokalt!

Thyregod Svømmeklub glæder sig over et godt samarbejde med det nye lokalmedie: Vores LokalAvis.

Læs mere
Bliv ambassadør

Nu har du muligheden for at blive ambassadør for Thyregod Svømmeklub og gøre en ekstra indsats for at skaffe endnu flere medlemmer til vores skønne klub. Thyregod Svømmeklub er tilknyttet platformen Motivu, der hjælper os med vores medlemsrekrutterin...

Læs mere
TikTok-møde

Ildsjæl flytter fra byen og klubben!

Læs mere
Åbent vand-sæsonen er skudt i gang!

Søndag, den 7. maj, var den officielle svøm ud-dag, hvilket betyder, at svømmere i hele Danmark officielt har åbnet "åbent vand-svømmesæsonen" 2023.

Læs mere
Trænerspire-kursus

Relevant trænerspire-kursus for klubbens instruktørassistenter. Kompetencerne blev udfordret og styrket, så vi i klubben har fået endnu bedre rollemodeller!

Læs mere
Årsmøde i SVØMDanmark

Årsmøde, generalforsamling, workshops, dialogmøder og festmiddag!

Læs mere
Afslutningsmøde

Den 14. april afholdte klubben afslutningsmøde med alle vores instruktører, instruktørassistenter og livreddere.

Læs mere
Årsmøde i Region Syd

Regionsudvalget i SvømDanmark indbød til årsmøde i Fredericia!

Læs mere
Besøg fra SvømDanmark

Fornem gave fra SvømDanmark!

Læs mere
Netværksmøde i Nyborg

Svømmeskolekonceptets digitale muligheder og meget andet ...

Læs mere
Årsmøde 2022

7 af svømmeklubbens delegerede deltog i DGI Sydøstjyllands årsmøde, den 28. november 2022 i Vingsted Hotel- og Konferencecenter.

Læs mere
Aqua Inspiration 2022

Årets store svømmekonference i Esbjerg er slut og alle instruktører er udmattede og brugt på den mest fantastiske måde!

Læs mere
Generalforsamling

Onsdag, den 5. oktober afholdtes ordinær generalforsamling på Thyregod Kursuscenter.

Læs mere
TSK er klar med Åbent Vand-svømning

Nu har du endelig muligheden for, at svømme i åbent vand ... Vi tilbyder nu åbent vand-svømning. Du kan gratis deltage på holdet, som dog kræver tilmelding. Måske er det noget for dig?

Læs mere
Thyregoddag 2022

Thyregod Svømmeklub var klar med en fed aktivitet til årets Thyregoddag, som løb ag stablen, den 21. august. Der var aktiviteter i hele Thyregod og svømmeklubben var klar med en paddle-bane, hvor årets paddle battle-mester i fire årgange, blev fundet.

Læs mere
Læseklubben fortsætter!

Svøm en bog! Kan man svømme en bog? Ja, det kan man faktisk. I Thyregod Svømmeklub har vi indgået et unikt samarbejde med Vejle Bibliotekerne om at tilbyde en helt ny disciplin indenfor svømning, med en lydbog i ørene.

Læs mere
Familiesvømning

Deltag i familiesvømning i Thyregod Svømmeklub!

Læs mere
Open Water Week

Vi sluttede af med et perfekt åbent vand-arrangement i forbindelse med Open Water Week 2022!

Læs mere
Åbent Hus!

Første åbent hus-dag er veloverstået og med deltagelse i Open Water Week 2022, fortsætter svømmeklubben med sit gode ry!

Læs mere
Tour De Thyregod

Svømmeklubben indbød til cykelfest ... I VAND! Fra "TOUR DE IRONMAN" til "Cykl En Bog"?!

Læs mere
Bestyrelsesmøde

Så har klubbens bestyrelse afholdt en af de sidste bestyrelsesmøder, inden vi går på en lille sommerferie.

Læs mere
Foreningsforum 2022

To repræsentanter deltog i årets foreningsforum, som bød på hyggelige samtaler, spændende workshops, interessante oplæg og fascinerende netværk.

Læs mere
Cykl En Bog - Prikken Over Touren

I Thyregod Svømmeklub har vi cyklet en bog, som de første i Danmark og efter hvad vi selv ved, også de første i verden ...!

Læs mere
"Bevæg Dig For Livet"-prisen

I Thyregod Svømmeklub er man ikke bange for at hoppe ud på det dybe vand - og derfor er klubben nomineret til en idrætspris! Det er: "Bevæg Dig For Livet"-prisen. Nytænkning og lyst til konstant udvikling er begreber, der har ført klubben frem til podiet med de nominerede.

Læs mere
Klubmesterskab 2022

Årets sæsonafslutning blev skudt af med et brag! Det blev en hyggelig eftermiddag med super-seje-og-tjekkede-svømmere, der svømmede vandet tyndt! Læs alle tider, nederst på siden ...

Læs mere
Mærkesvømning 2022

Årets mærkesvømning var en skøn eftermiddag i svømningens tegn. 30 af klubbens svømmere kastede sig ud i bassinet og svømmede den ene bane efter den anden, til arme og ben ikke kunne mere 💦 Vi nåede, 90925 svømmede meter, og hermed skal lyde et kæmpe tillykke til de seje svømmere - så sejt! 😎

Læs mere
Svømmeklubben er blevet en velkomstforening!

Som Velkomstforening er vi en del af en landsdækkende mobilisering af foreninger, der gør en forskel, og som er nemt at komme til, når man er ny i foreningslivet.

Læs mere
Læseklub med forfatterbesøg

Tirsdag, den 9. september 2021 var foreningens læseklub atter samlet, denne gang var lidt speciel, da vi havde ekstraordinært besøg af forfatteren, hvis bog der blev læst op af.

Læs mere
Generalforsamling 2021

Årets generalforsamling bød på, et farvel og stort tak, til to store skikkelser indenfor svømmeklubbens bestyrelse og arbejdet hermed.

Læs mere
Ny hjemmeside

Velkommen til TSK - Thyregod Svømmeklubs nye hjemmeside.

Læs mere
Svømmeudstyr

! Klubtilbud !

Læs mere