💦 Svend Andersen - første æresmedlem 💦

Her ses Svend med sin datter, Lone, som har været med ligeså længe.
Her ses Svend med sin datter, Lone, som har været med ligeså længe.

Første Æresmedlem

Onsdag den 23. september 2020, blev der afholdt generalforsamling i TSK, hvor det allerførste æresmedlem i klubbens historie, blev valgt.
SVEND ANDERSEN, stoppede i svømmeklubben i foråret 2020, og ved samme lejlighed blev Svend svømmeklubbens første æresmedlem. Svend har været en fast del af svømmeklubben i flere årtier - helt tilbage fra klubbens oprindelse i 1970'erne.
Svend har gennem sin tid i Thyregod Svømmeklub, gjort sig som konkurrencetræner, underviser af voksensvømmere i alle niveauer og i de seneste år været en trofast instruktør i vores svømmeskole, hvor en masse glade børn har nydt godt af den konstruktive og solide undervisning.
Svend var foregangsmand i sin tid og har gjort et stort stykke arbejde i Thyregod Svømmeklub. Et stort antal børn har i årenes løb nydt godt af hans dygtige svømmeundervisning. Svend er disciplinær i sin undervisning, har humor, tydelighed og seriøsitet som vigtige elementer i undervisningen i svømmehallen. Børn og voksne elsker ham for det. Svømning bliver til en leg, hvor børnene hurtigt gør store fremskridt i vandet og indenfor stilarterne i svømning. Det er som bestyrelsesmedlem, instruktør eller hjælpetræner en sand fornøjelse at arbejde sammen med Svend i Thyregod Svømmeklub. Svend tager aktivt del i alle instruktørmøder og generalforsamlinger, kommer altid med gode indspark og ideer til bestyrelsesarbejdet. Han er en ildsjæl af format. En foregangsmand og betydelig rollemodel i vores klub, og et menneske, der ikke siger nej til en opgave i klubben.
I 2013 blev Svend udnævnt til årets super-DGI'er, af DGI Sydøstjylland.
SVEND HAR LÆRT BØRN OG VOKSNE AT SVØMME I MERE END 40 ÅR - SIKKE EN PRÆSTATION - EN RIGTIG ILDSJÆL. 💦
TSK - Thyregod Svømmeklub vil gerne takke for samarbejdet, og håber at Svend vil nyde godt af klubbens hold i mange år endnu.