Æresmedlemmer

Få her et overblik over æresmedlemmerne af TSK - Thyregod Svømmeklub.

Her ses Svend med sin datter, Lone, som har været med ligeså længe.

Svend Andersen - første æresmedlem

Onsdag den 23. september 2020, blev der afholdt generalforsamling i TSK, hvor det allerførste æresmedlem i klubbens historie, blev valgt.
SVEND ANDERSEN, stoppede i svømmeklubben i foråret 2020, og ved samme lejlighed blev Svend svømmeklubbens første æresmedlem. Svend har været en fast del af svømmeklubben i flere årtier - helt tilbage fra klubbens oprindelse i 1970'erne.
Svend har gennem sin tid i Thyregod Svømmeklub, gjort sig som konkurrencetræner, underviser af voksensvømmere i alle niveauer og i de seneste år været en trofast instruktør i vores svømmeskole, hvor en masse glade børn har nydt godt af den konstruktive og solide undervisning.
SVEND HAR LÆRT BØRN OG VOKSNE AT SVØMME I MERE END 40 ÅR - SIKKE EN PRÆSTATION - EN RIGTIG ILDSJÆL.
TSK - Thyregod Svømmeklub vil gerne takke for samarbejdet, og håber at Svend vil nyde godt af klubbens hold i mange år endnu.