Regler og opførsel

Her på siden finder du alt relevant information vedr. regler, færdsel og ophold i svømmehallen, når der er undervisning. Klubben følger overordnet set, svømmehallens regler, som alle skal følge.

Færdsel i svømmehallen

  • Alt elektronisk udstyr er ikke tilladt i hverken omklædningsrum, svømmehal eller badeland. Det gælder bl.a. mobiltelefoner, PC, tablet, kameraer etc.
  • Det er ikke tilladt at medbringe mad i svømmehallen.
  • Det er ikke tilladt at have tyggegummi i munden.
  • Mærk efter, hvordan dit barn har det. Hvis han/hun er sløj eller har kvalme, skal han/hun ikke komme til svømning.
  • Alt færdsel skal ske stille og roligt.
  • Husk, at hjælpe dit barn på toiletbesøg før han/hun går under bruseren. Det er vigtigt at få ordnet toiletbesøg inden undervisningen, da der ofte går lang tid med et toiletbesøg i undervisningen, som kunne være brugt på reel undervisning.
Afvaskning Kampagne.A3.Pooltech Aps Dk.01.Herre

Omklædning og bad

HUSK GRUNDIG AFVASKNING INDEN SVØMNING!

Det er vigtigt, at alle der skal svømme, vasker sig med sæbe grundigt før svømmetøjet iføres. Ved brusebad fjernes de døde hudceller fra kroppen. Hvis de ikke vaskes af, inden man hopper i vandet, ender de døde hudceller i vandet og vi er nødsaget til at anvende flere kemikalier, til st holde vandet rent. Det er ikke godt for nogen.

Vi appellerer til, at du selv som svømmer, eller som forælder til svømmere, følger disse råd og anvisninger, inden jeres I selv eller jeres barn/børn hopper i vandet.

Drenge må benytte dameomklædningen til og med 8 år, ligesom piger må benytte herreromklædningen til og med 8 år.

Alt elektronisk udstyr er ikke tilladt i hverken omklædningsrum, svømmehal eller badeland. Det gælder bl.a. mobiltelefoner, PC, tablet, kameraer etc.
Alt elektronisk udstyr er ikke tilladt i hverken omklædningsrum, svømmehal eller badeland. Det gælder bl.a. mobiltelefoner, PC, tablet, kameraer etc.