TSK - Thyregod Svømmeklub

Thyregod Svømmeklub blev stiftet den 6. august 1973.

Svømning gør glad! - Prøv blot at kigge hen i svømmehallen og se alle de glade ansigter i vandet.

Thyregod Svømmeklub har i mange år varetaget svømmeundervisning i Thyregod. Svømmeklubben har en stor undervisningsafdeling, hvor bredden og den komplekse undervisning er i centrum. Der er hold til alle aldre og niveauer, og der undervises af motiverede instruktører, som uddannes på eksterne kurser og hvor intern sparring er en vigtig del af instruktørernes virke. Svømmeklubben tilbyder svømning og vandaktiviteter inden for stort set alle områder og har mange tilfredse medlemmer som gengangere år efter år. Sæsonen strækker sig fra, den 1. september til den 1. april.

Den 1. september 2019, åbnede Thyregod Svømmeklub under navnet, "TSK - Thyregod Svømmeklub", og et nyt navn med dertilhørende logo, var et ud af mange led og nye tiltag, som klubben lavede. Her blev der opjusteret på flere fronter og klubben købte DGI's svømmeskolekoncept, som den dag i dag, sikrer en rød tråd, gennem hele klubbens børneafdeling. Læs mere herom, under "Mærkemål".

Du kan under "Tilmelding" få et indblik i, hvilke hold der tilbydes på hvilke dage i svømmeklubben og ved at trykke på knappen "Tilmeld" under et givet hold, kan du tilmelde dig og indbetale dit kontingent.

Vi glæder os til at se dig i TSK - Thyregod Svømmeklub.