Billeder

5 billeder
Årsmøde i DGI Sydøstjylland 2021

Tirsdag, den 30. november var et par af klubbens instruktører til det årlige årsmøde i DGI Sydøstjylland, som er en af vores hovedorganisationer. Det var spændende, som det plejer og vi fik både hædret årets forening, hørt årsberetningen, godkendt regnskabet, valgt bestyrelse og en masse andet.

7 billeder
Generalforsamling 2021

Billeder fra generalforsamlingen i 2021, hvor bestyrelsen havde en lille gave til den afgående formand, i form af den "SJOVE" mand, Ove Kristensen.

1 billeder
Billeder fra TSK

Følg med her, for at se de seneste billeder fra TSK - Thyregod Svømmeklub.

13 billeder
Workshop med Andrea Gilardoni

💦 Aqua Fitness workshop 💦 I oktober 2020 havde vi besøg af italienske Andrea Gilardoni, som var kommet hele vejen fra Milano i Italien, for at afholde to Aqua Fitness-workshops, hvor han ikke sparede på energien 😅😅🏋️‍♂️ Det var som altid, hårdt, intenst og en fantastisk oplevelse 💦💦

12 billeder
Mærkesvømning 2020

Se her lidt stemningsbilleder fra "Mærkesvømning 2020".