Nyt tiltag! Læseklub i vand ...

Svøm en bog! Kan man svømme en bog? Ja, det kan man faktisk. I TSK-Thyregod Svømmeklub har vi indgået et unikt samarbejde med Vejle Bibliotekerne om at tilbyde en helt ny disciplin indenfor svømning, med en lydbog i ørene.

Som deltager på holdet, svømmer du til lydbogen i 45 minutter. Alle kan være med til ”Svøm en bog”, uanset svømme- og læseevner.

Derefter klæder du om og mødes med resten af holdet til et stykke kage og en kop kaffe for sammen med biblioteket at tale om teksten i Thyregod Fritidscenter, ved siden af svømmehallen.

Mens du svømmer, har du vandtætte høretelefoner på, der afspiller en lydbog eller novelle, som biblioteket har valgt.

"Læseklubben" mødes på følgende datoer:

• 7. september 2021
  • 5. oktober 2021
  • 9. november 2021
  • 7. december 2021
  • 4. januar 2022
  • 8. februar 2022
  • 8. marts 2022

Skynd dig og find "Tilmelding", så du kan være med til at være en del af denne unikke mulighed, om en læseklub i vand.

Du får vandtætte høretelefoner på, som afspiller en historie, som vores bibliotekar Else Zakarias har valgt på forhånd.
Dine sanser bliver udfordret, i det de stimuleres, samtidig med, at du lytter til en fortælling.