• Mandag, 16.00 – 18.00

Officiel Svøm ud-dag

Så er det på søndag det sker!!!! DER ER OFFICIEL SVØM UD-DAG, MANDAG DEN 1. MAJ OG THYREGOD SVØMMEKLUB ER MED! Vi svømmer fra Albuen Strand, kl. 16:00. Fælles kørsel fra Thyregod Fritidscenter, kl. 15:15. Ses vi???????

VÆR MED, NÅR HELE LANDET SVØMMER UD
Søndag den 1. maj 2023 er officiel Svøm ud-dag, og vi vil gerne invitere dig og din svømmemakker med. Udendørssvømmesæsonen i Danmark startet altid den første søndag i maj, hvor klubber, svømmefællesskaber og selvorganiserede svømmer hopper i åbent vand.
Bevæg dig for livet - Svømning bakker op om dagen og opfordrer dig og din svømmemakker til at deltage i den virtuelle begivenhed. Her svømmer vi sammen – hele Danmark. Det er gratis at deltage og indberette, hvor langt du når at svømme den 1. maj.
Der er ingen pris at vinde og alt lige fra få meter og op efter kan indberettes. Ingen svømmetur er for kort - og ALLE kan være med!
DET PRAKTISKE
Når du har tilmeldt dig, får du en kode. Den bruger du efter svømmeturen til at indtaste din distance. Det kan være alt fra 0 meter og op. Det er ikke distance som er vigtigst, men turen i vandet.
Du kan tilmelde dig helt indtil kl.18.00 den 1. maj og har indtil kl. 23:59 til at indberette din tilbagelagte svømmedistance. Det er muligt at ændre den, hvis du beslutter dig for en ekstra tur senere på dagen.
Vi har tillid til hinanden, og derfor er der ingen kontrol med registrerede distancer.
DEL DIN SVØMMETUR MED OS
Vi vil meget gerne høre fra dig og din svømmemakker i løbet af dagen. Vi håber derfor, at du vil dele billeder og film fra jeres Svøm ud-dag med os. Det gør du ved at uploader dem via Sportstiming, og det kan gøres samtidig med, at du indtaster din svømmedistance.
Hvis du deler dine oplevelser på sociale medier, opfordrer vi til at bruge følgende hashtags: #swimmersDK #owDK #swimoutDK2021
BEVÆG DIG FOR LIVET - SVØMNING
Vi er et samarbejde mellem Dansk Svømmeunion og DGI Svømning, der arbejder for at udbrede vandsport til mennesker i alle aldre. Følg med på vores Facebookside og på www.bevaegdigforlivet.dk/svoemning
279012729 3076235219293341 1826665559214358373 N