Thyregod Svømmeklub er klar med den helt store cykelfest!

Følg med her på siden, for alt det nyeste information om cykelfesten i Thyregod Svømmeklub. Vi arbejder med tre unikke datoer med tre unikke aktiviteter, KUN i forbindelse med Tour De France-etapen i Vejle! Datoerne er: 7/4-22, 23/4-22 og 7/5-22! Længere nede på side, finder du holdbeskrivelserne.

Cykelfest

Svømmeklubben indbyder til cykelfest ... I VAND!

Nu er vi klar med alt det cykling du kan forestille dig …. i vand. Ja, du hørte rigtigt, i vand! Nu kan du prøve kræfter med en bred palette af cykling i Thyregod Svømmehal. Thyregod Svømmeklub er klar med seks spændende, udfordrende, sjove, anderledes, nyskabende, skøre og helt fantastisk events, som give dig sved på panden, noget at tænke over og et smil på læben.

Tour De Ironman - alt det du OGSÅ kan i vand

Vi skal løbe, svømme og ja, cykle i vand. Alle tre discipliner, overstås på en god time, og så kan du herefter kalde dig selv for, tidligere ironman-deltager. Ret sejt, hvis vi skal sige det … Svømmedelen kræver vist ikke det helt store, men når vi skal til at cykle, så bliver det godt! Svømning efterfølges af et skarpt cykelprogram, som vi tilrettelagt kun for denne ene gang. Når du så slutter med løb, iføres du et mavebælte, så du frit kan løbe dig gennem vores særligt tilrettelagte bane, så du ikke kan nå bunden. Holdet foregår torsdag, d. 7. april. 

Tour De Thyregod - vi cykler ruten

Har du brug for virkelig, at komme ind under huden på touren i Vejle? Så er dette lige noget for dig. Her kombinerer vi den kendte ruten, med vand. Ja, vi er jo en svømmeklub, så derfor er vandet som element, altafgørende lige netop her. Mens du sidder og cykler i vandet, farten høj, kan du følge med i hvor du cykler henne, via en hometrainer. På kanten sidder en erfaren instruktør på hometrainer-cyklen. Han guider dig gennem ruten, så du ved, hvornår du skal dreje den ene eller den anden vej på din cykels belastningsskrue. På den måde udfordrer du dig selv, og kan bagefter sige, at du var med til at cykle Vejle-ruten. Holdet foregår lørdag, d. 23. april. 

Cykl En Bog - Prikken Over Touren

Synes du, at det er kedeligt “bare” at cykle? Kunne du tænke dig, at prøve noget sjovt, skørt, helt udover det sædvanlige, hårdt og spændende? Så er du kommet til det rette sted. I Thyregod Svømmeklub forstår vi, at sætte nye grænser, for hvad der er muligt i vand. Efter en stor succes med vores “svømmende læseklub”, Svøm En Bog, er vi nu klar til, helt ekstraordinært, at tilbyde: Cykl En Bog! Lyder det ikke skørt? Det er super skørt og derfor er vi nu klar med to events, hvor du kombinerer cykling, cykellitteratur og vand. Mens du cykler, guider instruktøren dig, gennem et mildt træningsprogram. Og nu er twisten så, at mens du cykler, lytter du til en lydbog via super-tjekkede-og-helt-nye-vandtætte- høretelefoner. Bogen handler om cykling, så stemningen vil komme, så du blot kan læne dig cyklende tilbage og lytte! Holdet foregår lørdag, d. 7. maj. For at tilmelde dig en af de tre events, skal du finde menupunktet “Tilmelding” i bjælken her på hjemmesiden. Husk at “Syne Godt Om” vores facebookside, hvor der løbende vil komme informationer op.

Ved spørgsmål:

Christian Fridmann Formand og instruktør
Mathias Aricó
Mathias Aricó Instruktør, kommunikations- og rekrutteringsansvarlig